TERVOLAN SEURAKUNNAN KIRPPUTORI

Tervolan seurakunnan kirpputori toimii vapaaehtoisin voimin vuokratiloissa osoitteessa Keskustie 84.

Kirpputorille voi lahjoittaa myytäväksi puhtaita, ehyitä ja muutenkin hyväkuntoisia vaatteita, astioita ja muuta vastaavaa. kirpputorin vapaaehtoiset työntekijät.


Kirpputorilta voi vuokrata pöydän tai tangon omien tavaroiden myyntiä varten 2 € /päivä. Myynnistä vastaavat kirpputorin vapaaehtoiset työntekijät.

Kirpputorin tuotosta maksetaan ensin kirpputoritilan vuokra 350 €/kk. Sen jälkeen mahdollinen tuotto jaetaan diakoniatyön ja lähetystyön kesken. Diakoniatyön tuottolla tuetaan tervolalaisten vähävaraisten toimeentuloa. Lähetystön tuotto suunnataan Tevolan seurakunnan nimikkolähettien työn ja nimikkokohteiden tukemiseen.

Tavaran lahjoittamiseen, pöydän vuokraamiseen ja vapaaehtoistyöntekijäksi ilmoittautumiseen liittyen voi soittaa numeroon 0504370011. Puhelimeen vastaa kirpputorin työntekijä kirpputorin aukioloaikana.

Kirpputori avoinna. Avoinna ma, ke ja pe klo 11-17. Kahvio avoinna. Otamme vastaan lahjoituksia. (ei kesävaatteita säilytystilojen vuoksi). Myös nouto on mahdollista. Mahdolliset tiedustelut kirpputorivastaavan numerosta p. 050 437 0011 (tammikuussa Anita Oinas, helmikuussa Eeva Hiltunen).