Toimintaa nuorelle seurakunnalle!

----------------------------------------------------------

Nuorisotyön toimintaan ovat kaikki tervetulleita mukaan. Toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden kokoontua yhteen.
Keskeistä on etsiä ja löytää niitä aarteita elämäämme, joita Jumala Raamatussa lupaa.

Kaksi tärkeää pointtia:

- Toimintamme on avointa Sinulle nuori n. 12-25 v.
- Järjestämme tapahtumia ja toimintaa nuorille joka viikko.

Tervolan seurakunnan nuorisotyö on: Nuorteniltoja, isoskoulutusta, retkiä (17-19.11-17 Maata näkyvissä festarit Turussa) ja leirejä .
Parittomina keskiviikko aamuina nuorisotyönohjaaja on koulupastorina yläkoululla ja torstai aamuisin lukiolla, tule moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumisia!

Nyt menossa ilmoittautuminen MAATA NÄKYVISSÄ-festareille 17-19.11. Lähtö Tervolasta aikaisin perjantai aamuna ja paluu su-ma yönä. Retken hinta Tervolalaisille 90€, sis. Matkat, puffet ruokailuineen, koulumajoituksen, festari ruoat ja mahtavan ohjelman! Katso: http://www.maatanakyvissa.fi  Tiedustele ja ilmoittaudu Tuulalle p.0504370005 viim. 15.10.tekstarilla; kirjoita: MNF, Etunimi, Sukunimi, Allergiat. Paikkoja rajoitetusti.


Parittomien viikkojen tiistaisin NUORTENILTA Louella Lappiassa klo 18-20 on kaikille avoin. Parittomien viikkojen torstaisin NUORTENILTA Seurakuntakeskuksessa klo 18.00  
Seuraa kirkollisia ilmoituksia Kirkkolaivassa ja Jokipostissa.
Kerran kuussa  Perjantaisin pidettävät Donkkis big night-illat tarjoavat nuorille hauskan mahdollisuuden vapaaehtoisena toimimiseen. Katso Donkkis Big Night :)

Kannattaa käydä tutustumassa tulevaan ohjelmaan Facebookissa, etsi sieltä henkilö nimeltä: Tervolan Seurakunnan Nuorisotyöntekijä,
hänen profiiliinsa päivittyy mainoksia ja tiedotteita tulevista tapahtumista! Sinne tulee kuvia, videoita, infoa tulevasta ja mitä nyt milloinkin.
Jos jokin mietityttää ja haluat pohtia asiaa yhdessä nuorisotyönohjaajan kanssa, niin voit laittaa viestiä facebookin chatin kautta tai
olla yhteydessä p. 050 437 0005.P.S. Lue & Kuuntele & Katsele NUOTTAA