Su 28.1. Messu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Marjo Nevala. Kolehti Lähetystyöhön, nimikkolähetti Richard Otison työn tukemiseen SLEY:n kautta.
Su 4.2. Perhemessu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10 ja Koko Suomi kiittää-juhla seurakuntasalissa. Messun johtaa Heikki Holma, kanttorina Sari Vähäkangas. Naistenkuoro laulaa. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.
Koko Suomi kiittää - hanke kutsuu kaikki Suomen kunnat ja kuntalaiset osoittamaan kiitollisuutta edellisille sukupolville. Kunniavieraina ovat paikalliset ikäihmiset. Kirkkokyydiksi voi tilata taksin, jos samaan kyytiin tulee vähintään neljä ihmistä, omavastuu 4 €. Kyytiä voi kysyä myös Vanhus ja vammaisneuvoston puheenjohtaja Eeva Hiltuselta p. 040 5275659.
Su 11.2. Messu Seurakuntakeskuksen kirkossa klo 10, johtaa Markus Kallatsa, kanttorina Sari Vähäkangas. Kolehti Hengelliseen työhön veteraanien keskuudessa omassa seurakunnassa.

TOISTUVAT TILAISUUDET:
Hartaus Vuodeosastolla keskiviikkoisin klo 14
To 25.1. Ei eläkeläistenkerhoa
Eläkeläisten kerho seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen torstaina klo 11 (1.2. jne.)
Eläkeläisten kerho Peuran koululla parillisten viikkojen torstaina klo 10.45. (8.2. jne.)

MUUT TILAISUUDET:
Pe 26.1. Miesten piiri seurakuntakeskuksessa klo 18.
Pe 2.2. Miika ja Samuli Luomaranta duon Gospel-konsertti seurakuntakeskuksessa klo 18.
Ti 6.2. Veteraanien hengellinen tilaisuus seurakuntakeskuksessa klo 11.30.
Su 18.2. Kristittyjen yhteinen rukous seurakuntakeskuksessa klo 15.

PÄIVÄKERHOTYÖ:
Kerhot 3-6-vuotiaille:
Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 ja 12.30-14.30 Seurakuntakeskuksessa, Kirkkokuja 4
Uusia lapsia otetaan kerhoihin koko kauden ajan!
Avoin päiväkerho
Torstaisin klo 10.15-12.00, Seurakuntakeskuksessa  
Avoimeen päiväkerhoon voivat lapset tulla vanhempansa tai hoitajansa
kanssa, yli 3-vuotiaat voivat osallistua myös yksikseen.  Osa kerho-ohjelmasta on kaikille yhteinen, osan aikaa on aikuisilla mahdollisuus virkistyä keskenään kerhohuoneen viereisessä huoneessa.

NUORISOTYÖ:
PerjantaiBreikki parillisten viikkojen perjantaina klo 18, alkaen 26.1. Nuorille rentoa yhdessäoloa ja tekemistä Sanan äärellä ja hyvässä seurassa (kun sinäkin olet siellä:)). Martta Holma ja Salla Mäkinen
Pe 2.2. Miika ja Samuli Luomaranta duon Gospel-konsertti seurakuntakeskuksessa klo 18

DIAKONIATYÖ:
Ma 5.2. Omaishoitajien vertaisryhmä OmaisOiva seurakuntakeskuksessa klo 12-14. Hoidettaville oma ryhmä samaan aikaan viereisessä huoneessa. Ryhmä on seurakunnan diakoniatyön ja Länsi-Pohjan Omaishoitajat ja läheiset ry:n yhdessä toteuttama. Tervetuloa!

KIRKKOMUSIIKKITYÖ:
Kirkkokuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 16.

SEURAKUNNAN KIRPPUTORI:
Kirpputori avoinna. Avoinna ma, ke ja pe klo 11-17. Kahvio avoinna. Otamme vastaan lahjoituksia. (ei kesävaatteita säilytystilojen vuoksi). Myös nouto on mahdollista. Mahdolliset tiedustelut kirpputorivastaavan numerosta p. 050 437 0011 (tammikuussa Anita Oinas, helmikuussa Eeva Hiltunen).